Kunstnere

Henning Wieben Da jeg er en nysgerrig sjæl, og min inspiration kommer mange steder fra, er Wieben Malerier ofte i forskellige stilarter, og det vil de vedblivende være.Ofte kommer inspirationen dog fra lyset og vandet, som jeg har lige uden for min dør. Alle Wieben Malerier er fremstillet i acryl. Nogle strukturerede og enkelte i flere glanstrin.Wieben Malerier er oftest på lærred, men jeg bruger også af og til MDF plader til mindre billeder.

 

Hjemmeside: http://www.wieben-malerier.dk/
Facebook: www.facebook.com/wiebenmalerier

Annette Wie Jeg har arbejdet med glas i flere år og laver både fade, lysestager, smykker og relieffer. Jeg arbejder mest med klart glas, men indimellem også med gennemfarvet glas. Min inspiration får jeg fra mange kanter – det kan være istapper hængende fra tagrenden, et mønster i sandet på stranden eller farver og mønstre i ting jeg ser i dagligdagen. Glasset lever lidt sit eget liv i ovnen – så ting bliver ofte lavet om igen, inden resultatet er som jeg ønsker.

 

Heldigvis kan man til tider også få positive overraskelser, idet resultatet bliver bedre end forventet.Min opvækst blandt fjeldene i Vestnorge påvirker mit farvevalg, specielt i reliefferne. Her kombineres glasset med forskellige metaller, sand og oxyder. Indimellem skal der dog stærke og klare farver på, som giver et flot spil i glasset.I dag bor jeg ved vandet i Nibe, hvilket ses ved en forkærlighed for vandets farver – og der kan nemt snige sig en sild eller anden fisk ind i billederne.

Hjemmeside: http://www.wieglaskunst.dk/

 
KarenLisbethKaren Lisbeth Hansen (f.1953)

 

Uddannet i 1979 som folkeskolelærer med bl.a. billedkunst som linjefag .

Jeg har altid interesseret mig for billedfremstilling og har bl.a. forsøgt mig i akvarel og oliemaling, men har i de senere år fundet frem til akrylmaling, som det materiale der fascinerer mig.

Inspirationen til mine billeder finder jeg, når jeg ser de geometriske former i byernes hustage, når jeg oplever fjordens blå og reflekterende vand eller når jeg iagttager dagens og årets skiftende lys fra morgenens første stråler til solnedgangen ved Limfjorden.

Det der driver mig til at male mine billeder, er først og fremmest lysets og skyggernes samspil i de enkle former. Disse sanseindtryk forsøger jeg, ved hjælp af farver, at omdanne til kunst på lærreder.

Udstillinger: Galleri Havgården, Lejbjergcenteret Vejgaard, Biblioteket Grønlandstorv i Aalborg, Tornhøjskolen, “Huset” i Aalborg, Vester Mariendal Skole, Terndrup Bibliotek og Nibe Rådhus, Kulturstationen Glasarkaden, Dronninglund Kunstcenter, Galleri 14 Farsø, Påskeudstillingen på Lundbæk landbrugsskole, censureret udstilling på Dronninglund kunstcenter, Kunst- og Kulturforeningen Promenaden Niras, Ingeniørfirmate Cowi A/S Aalborg m. fl.

Karen Lisbeth Hansen Bryggen 25 9240 Nibe

Galleriet i havneskuret 1 åben efter aftale. Tlf.   61691727     www.karenlisbethhansen.dk

 

Kirsten Bruus

Billedkunsten har altid fascineret mig, men det er først de senere år jeg har fået tiden og roen til at blive udøvende kunstner.

Det er acrylmaleri, der er blevet min foretrukne udtryksform, men jeg har også arbejdet med oliemaleri og glas.

Jeg er meget inspireret af naturen, som jeg oplever den både hjemme og i udlandet. Iagttagelser af former, linjer, farver og lys fæstner sig, og kommer altid frem i mine billeder, selvom jeg ikke på forhånd bevidst planlægger at male dem.

Ind imellem kan det også være hændelser og strømninger i samfundet, der gør indtryk og kommer frem i mine motiver.

Jeg har aldrig et planlagt mål med mine billeder, men lader dem vokse frem i maleprocessen. På den måde får jeg selv den største oplevelse ved at male.

kirsten.bruus@gmail.com